Головна » 2017 » Лютий » 14 » Вироби на День Святого Валентина
19:20
Вироби на День Святого Валентина

Дітям будь-якого віку зазвичай дуже подобається робити поробки на День Валентина – т. к. вони яскраві, життєрадісні і такі милі) Для виробів я зазвичай використовую всілякі речі червоного і рожевого кольорів, а також блискітки і стрази. Зазвичай у нас йде кілька днів, щоб підготувати подарунки і листівки, які вони дарують одне одному, нам з чоловіком, бабусям і дідусям.

Сьогодні я хотіла б поділитися з вами ідеями п’яти простих виробів на День Святого Валентина, які неодмінно сподобаються вашим діткам і підійдуть як розвиваючих занять як для малюків, так і для дітей старшого віку.

Листівки-валентинки з сердечками з пухнастою фарби

Отже, для виготовлення цієї поробки я підготувала пухнасту фарбу по цьому рецепту http://wtalks.com/razvlekaem-detey-kak-sdelat-pushistuyu-krasku-svoimi-rukami

З картону я вирізала сердечка різних розмірів і дала своїм дітям розфарбувати їх за їх власним смаком. Далі я поклала сердечка в мікрохвильову піч на 30 секунд, щоб фарба спінилася і підсохла, а потім ми наклеїли ці сердечка на листівки, які ми підписали. Просто, цікаво і вельми оригінально!

Паперова упаковка-серце для подарунків

Виготовлення цієї упаковки дуже захопило моїх малюків – адже тут вони могли вирізати, штампувати і шнурувати! Для виготовлення такої подарункової упаковки вам знадобиться будь-яка паперова упаковка або просто папір, фарби (я брала червону, білу і рожеву), пробки з-під вина, ножиці, дирокол, шнурки або щільні нитки (наприклад, в’язальні), ножиці.

Для початку ми вирізали з упаковки велике серце (вийшло 2 ідентичних окремих серця). Далі я видала дітям фарби і пробки, і вони штампували ними серця по своєму смаку. Особливо їм сподобалося змішувати кольору та наносити штампи різних кольорів один поверх одного. Коли фарба висохла, я склала серця разом пройшлася по їх краях дироколом, поклала всередину серця листівку, яку ми підготували заздалегідь, а потім видала дітям шнурки і попросила з’єднати кінці сердечок, щоб запакувати листівку. Дивіться, що у нас вийшло:

Венок-сердце

Цей віночок ми зробили в минулому році і повісили його на двері спальні перед батьковою з приходом роботи – сюрприз вдався)

Дітям дуже сподобалося його робити, тому в цьому році, я думаю, ми повторимо цю затію. Це відмінний засіб для розвитку дрібної моторики та сенсорики, і з ним впораються навіть найменші.

Для виготовлення цієї поробки нам знадобився лист картону, фарби (червона, рожева), пензлик (якщо фарби пальчикові, можна обійтися і без неї), тонка папір обгортковий або гофрована) рожевого, червоного, бузкового (можна і білого кольорів, клей ПВА, стрічка (або шнурок).

Отже, спочатку я вирізала з картону серце, вирізавши у нього середину. Далі я запропонувала дітям розфарбувати серце, а потім подсушила фарби. Потім я видала дітям папери і показала, як порвати її на невеликі шматочки. З допомогою клею ми приклеїли папір по периметру сердечка, а потім зробили в ньому дірочку і повісили на шнурочок. Подивіться, яка краса:

Підвіска у формі серця з фольги

Ця підвіска зійде і як ялинкова іграшка – вона яскрава і блискуча.

Для виготовлення таких сердечок знадобиться картон, фольга, скотч, папір, яку я використовувала для виготовлення попередньої вироби, клей, стрази, мотузки.

Отже, ми вирізали кілька сердечок із картону і обгорнули їх фольгою, закріпивши скотчем. Далі ми наклеїли на сердечка папір (довільно), також за допомогою скотча. Нарешті, я видала дітям свій запас страз і вони на свій смак приклеїли їх за допомогою клею на сердечка. Залишилося лише зробити дірочки і протягнути в них мотузки. Підвіски готові!

Листівка-валентинка з стрічок

Якщо у вас є непотрібні обрізки стрічок червоно-рожевої гами, їх можна пустити в справу виготовивши валентинку разом з дітьми.

Все що вам знадобиться – це марна біла листівка (можна вирізати з листа паперу А4), ножиці, стрічки та клей.

Отже, з титульної сторони листівки ми вирізали серце. Тепер відкриваємо її, і на внутрішню сторону діти приклеїли в довільному порядку стрічки, які ми попередньо обрізали до потрібного розміру. Дуже просто, і в той же час незвичайно і цікаво! Спробуйте і ви!

Переглядів: 184 | Додав: liliana_brovko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar