Головна » 2017 » Квітень » 15

Народні ігри на Великдень у дитячому саду.

Гра "Шапки"

Кожній дитині видається по шапці. Коли всі діти відвертаються, ведучий підкладає яєчко в одну із шапок. Гравці по черзі намагаються догадатися, у кого лежить яєчко. Той, хто угадає, стає ведучим.

Естафета з яйцем

Діти розбиваються на дві команди. Кожній команді видається по ложці з вареним яйцем. Учасникам необхідно, тримаючи в роті ложку з яйцем, добігти, наприклад, до цебра, обігнути його і передати наступному учасникові команди ложку з яєчком. Хто швидше справився з завданням - той виграв.

Плутанина

Вибирається той, що буде водити, він відвертається. У цей час діти беруться за руки і стають у коло, намагаючись максимально "заплутатися". З ... Читати далі »

Переглядів: 223 | Додав: liliana_brovko | Дата: 15.04.2017 | Коментарі (0)

Дітям у першу чергу хочеться грати. Тому Великдень у дитячому саду - це ще і веселі конкурси, які можна проводити як на вулиці, якщо погода дозволяє, так і в групі.

Конкурси поділяються на великоднєві і народні забави.

Конкурси великоднєві:

Конкурс "Хто кого"

Дітям роздають фарбовані яйця і говорять про те, що вони повинні бити яйце суперника. Виграє те маля, у якого яйце залишилося цілим.

Головоломка "Райдужний козубок"

Діти поділяються на дві команди. Перед кожною командою кладеться основа з порожніми формами і вирізані фігурки. Фігурки - це частини яєць. Задача команди - якнайшвидше зібрати райдужний козубок.

Гра "За двома зайцями"

Перед дітьми кладуться два дерев ... Читати далі »

Переглядів: 215 | Додав: liliana_brovko | Дата: 15.04.2017 | Коментарі (0)